Opgeladen naar je werk!

Woon en/of werk je in Amsterdam Zuidoost en heb je altijd al een e-bike willen proberen? Dan is dit NU je kans: probeer 2 weken gratis een e-business-bike. Als je dan straks weer naar kantoor kan, heb je al ervaren hoe ontspannen het is om niet met de auto te reizen, maar met een snelle e-bike; makkelijk en nog goed voor je conditie ook. Schrijf je nu in, want de voorraad is beperkt.

Reserveer NU

Wist je dat bijna de helft van de forenzen op een fietsbare afstand (tussen 7,5 en 20 km) van kantoor woont maar nog met de auto of het OV reist? Veel forenzen van en naar Amsterdam Zuidoost kennen de voordelen van fietsen naar het werk. Jij kan het nu ook gratis ervaren wanneer je normaal met de auto of OV naar je werk reist en meer dan 7,5 km van je werk woont. Kies de e-business-bike die bij jou past, selecteer de gewenste periode en reserveer via ons aanmeldformulier. De actie loopt tot juli 2021. Wacht dus niet te lang want OP = OP!

Klik hier voor de voorwaarden

VanMoof S3

VanMoof S3

Deze ultieme design e-bike is ook hyper intelligent met voorwielmotor, automatisch elektronisch schakelen en ingebouwde anti-diefstaltechnologie. Snel én relaxed fietsen naar je werk dus!

Reserveer nu

Super73 S2

Super73 S2

Opvallend stoer en anders, deze fiets is een echte all-rounder voor het serieuze stadsverkeer. Grip en luchtgevulde voorvering. Ga lekker zitten op het lange zadel en komt ontspannen aan op je werk.

Reserveer nu

Ghost Andasol Trekking

Giant Prime E+1 GTS

Deze moderne city e-bike voor heren heeft niet alleen een knap design in frisse kleuren, maar ook alle technologie in zich voor fijne lange fietsritten. Krachtige ondersteuning, lange actieradius en een verende voorvork. Snel én makkelijk op en neer naar je werk.

Reserveer nu

Ghost Andasol Trekking

Giant Prime E+1 LDS

Deze moderne city e-bike voor dames heeft niet alleen een knap design in frisse kleuren, maar ook alle technologie in zich voor fijne lange fietsritten. Krachtige ondersteuning, lange actieradius en een verende voorvork. Snel én makkelijk op en neer naar je werk.

Reserveer nu